Cégismertető

Cégünk a HPS Lub Kft 2006 óta foglalkozik kenőanyag nagykereskedelemmel. A több mint húsz évnyi szakmai tapasztalatunk és partnereink visszajelzése arra késztetett minket, hogy üzemanyag adalék forgalmazásával is foglalkozzunk, hiszen a vevők jelentős része elégedetlen a Magyarországon kapható üzemanyagok minőségével.

A sok nemzetközi termék közül olyan márkát kívántunk választani, amely egyértelműen a minőségével, rendkívüli sokoldalúságával és felhasználhatóságával tűnik ki a piacon. A MaxPower adalékok (benzin, gázolaj és dermedésgátló) műszakilag akár a legjelentősebb európai kúthálozatok prémium üzemanyagait is túlteljesítik. Ezek az adalékok megtalálhatók 28 európai olajtársaság és üzemanyag kúthálózat termékeiben, hogy csúcsminőségű, - sok autós által Nyugat-Európában már tapasztalt - prémium üzemanyagot állítsanak elő a személyautó tulajdonosok, illetve a haszongépjármű üzemeltetők számára.

Az általunk importált és forgalmazott adalékcsomag a legátfogóbb tulajdonságokkal rendelkezik, hogy kompromisszummentesen kielégíthesse a felhasználók széles körű igényeit.

Termékeink nem egyszerűen tisztítanak vagy oktán/cetán számot növelnek, hanem ennél sokrétűbb javulást érnek el, amelyről részletesen a termékek adatlapján olvashat.

Legyen akár professzionális felhasználó (fuvarozó-, mezőgazdasági-, ill. építőipari cég) vagy üzemanyagkút tulajdonos, Ön számára is nyújthat drasztikus üzemanyag-megtakarítást vagy nagyszerű üzleti lehetőséget, ha kipróbálja MaxPower adalékcsaládunkat. Ehhez keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén és szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást Önnek.

MaxPower referenciák

Bóly-Töttösi Zrt., Bóly - MaxPower üzemanyag adalék referencia
Bóly-Töttösi Zrt.
Bóly
Bóly-Töttösi Zrt., Bóly - MaxPower üzemanyag adalék referenciaBóly-Töttösi Zrt., Bóly - MaxPower üzemanyag adalék referencia
Sóstó Petrol Kft., Nyíregyháza - MaxPower üzemanyag adalékot használó benzinkút
Sóstó Petrol Kft.
Nyíregyháza
Sóstó Petrol Kft., Nyíregyháza - MaxPower üzemanyag adalékot használó benzinkútSóstó Petrol Kft., Nyíregyháza - MaxPower üzemanyag adalékot használó benzinkút
Lisztes Trans, Berettyóújfalu - MaxPower üzemanyag adalék használó
Lisztes Trans
Berettyóújfalu
Lisztes Trans, Berettyóújfalu - MaxPower üzemanyag adalék használóLisztes Trans, Berettyóújfalu - MaxPower üzemanyag adalék használó
Biró Trans Kft., Püspökladány - MaxPower üzemanyag adalék használó
Biró Trans Kft.
Püspökladány

Hasznos tudnivaló az üzemanyagadalékokról

A MaxPower adalék még nagy koncentráció esetén is teljesen kompatibilis más, a diesel üzemanyagokban jelen lévő adalékokkal (folyási képessség javító adalékok, antioxidánsok, színezékek és jelölőanyagok, korróziógátlók, antisztatikus adalékok, stb.)